W związku z wejściem w życie dnia 25 maja 2018 r. przepisów Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 7 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE poniżej przekazujemy informacje spełniając obowiązek informacyjny. Zapewniamy że:
  • Nie sprzedajemy Państwa danych osobowych jakimkolwiek innym podmiotom,
  • przetwarzamy Państwa dane tylko w zakresie, w jakim jest to niezbędne do realizacji usług,
  • dbamy o ich bezpieczeństwo.

Klauzula informacyjna związana z procesem przetwarzania danych osobowych

Administratorem Państwa danych jest: Wibako sp. z o.o., Kojszówka 254, 34-231 Juszczyn, NIP: 5521666508, biuro@wibako.pl
  • Cel przetwarzania
    • Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu:
      • marketingu produktów i usług własnych - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. w ramach prawnie usprawiedliwionego interesu administratora jakim jest marketing bezpośredni,
      • realizacji usług - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. – jest niezbędne do wykonania usługi, której stroną jest osoba, której dane dotyczą,
      • realizacji obowiązków przewidzianych przepisami prawa Art. 6 ust. 1 lit. c ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. – w celu wykonania ciążących na administratorze obowiązków prawnych.
  • Przetwarzamy następujące dane osobowe zwykłe:
    • imię i nazwisko,
    • numer pesel
    • data urodzenia
    • e-mail,
    • numer telefonu,
    • inne dane zamieszczone dobrowulnie przez Użytkownika.
  • Źródło danych
    • Dane osobowe zostały pozyskane bezpośrednio od osób, których dane dotyczą w trakcie rozmowy telefonicznej, korespondencji e-mail lub bezpośredniego kontaktu.
  • Odbiorcy danych
    • Odbiorcą Państwa danych są:
      • upoważnieni do przetwarzania danych osobowych pracownicy Administratora,
      • podmioty zapewniające obsługę teleinformatyczną, księgowo – finansową lub organizacyjną Administratora.
    • Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom, chyba, że taki obowiązek wynika z przepisów prawa.
  • Przekazywanie do państw trzecich
    • Państwa dane nie są przekazywane do państw trzecich.
  • Długość przetwarzania danych
    • Państwa dane osobowe będą przetwarzane aż do momentu zgłoszenia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, a w razie zgłoszenia sprzeciwu - przez okres przedawnienia roszczeń, jakie mogą przysługiwać osobie, której dane dotyczą, lub okresu wymaganego prawem.
  • Prawa podmiotów danych
    • Zgodnie z RODO, przysługuje Państwu:
      • prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii;
      • prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych;
      • prawo do usunięcia danych, ograniczenia przetwarzania danych;
      • prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych;
      • prawo do przenoszenia danych;
      • prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
    • W każdym momencie mogą Państwo wycofać zgodę na otrzymywanie informacji od naszej firmy, w tym celu wystarczy poinformować nas, wysyłając w tym celu e-mail zawierający w treści dane osobowe, które mają zostać usunięte. Zgodnie z art.6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r.
  • Zautomatyzowane podejmowanie decyzji
    • Nie podejmujemy decyzji w sposób zautomatyzowany

Przeglądając naszą stronę internetową bez zmian w swojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Dzięki temu nasz serwis internetowy może być maksymalnie bezpieczny i wygodny.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć